• Αγροτουρισμός και γαστρονομία. Μελέτη περίπτωσης "Μηλιά" Χανίων. 

      Γιαμαρέλου, Χριστίνα; Κατάκη, Κωνσταντίνα-Αρετή (Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02)
      Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιαστεί ο αγροτουρισμός ως εναλλακτική μορφή τουρισμού σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και τη μεσογειακή διατροφή. Για τη μελέτη ακολουθήθηκε η εξής προσέγγιση: Τα επτά πρώτα ...
    • Γαστρονομικός τουρισμός: μελέτη περίπτωσης το «Ελληνικό Πρωινό» 

      Αναγνώστου, Μαρία (Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02-12)
      Στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας με θέμα το Γαστρονομικό τουρισμό και περίπτωση μελέτης τη δράση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό» πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσω του διαδικτύου και σχετικών βιβλίων. ...
    • Ψυχολογία του χρώματος 

      Ασημακοπούλου, Δήμητρα (ΤΕΙ Πειραιά, 2012)

      Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"