Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06)
Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής μελέτης είναι να αναλύσει τους κινδύνους που δημιουργούνται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, η παροχή ορθών πληροφοριών για την αντιμετώπιση τους και για ...
Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου και μέσα ατομικής προστασίας στις εγκαταστάσεις διυλιστηρίων
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-01)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Σπουδών 2014-2015 του Τμήματος Μηχανολόγων Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
Στις μέρες μας, το πετρέλαιο αποτελεί μία ...
Ανάλυση και μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε βιομηχανία σοκολατοειδών προϊόντων
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-06)
Η Εκτίμηση του Επαγγελματικού Κινδύνου παίζει εναν εξαίχοντα ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και ευημερίας των εργατών. Κάθε βιομηχανία θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και την ισχύοσα νομοθεσία η οποία ...