Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06)
Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής μελέτης είναι να αναλύσει τους κινδύνους που δημιουργούνται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, η παροχή ορθών πληροφοριών για την αντιμετώπιση τους και για ...
Κριτική αξιολόγηση μεθόδων ανάλυσης και εκτίμησης επικινδυνότητας επαγγελματικού κινδύνου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-07)
Ο σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας είναι η παρουσίαση μεθόδων ανάλυσης και εκτίμησης επικινδυνότητας και η αξιολόγηση των επαγγελματικών κινδύνων. Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 γίνεται αναφορά στην ασφάλεια του εργαζομένου κατά την ...
Ανάλυση και μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε βιομηχανία σοκολατοειδών προϊόντων
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-06)
Η Εκτίμηση του Επαγγελματικού Κινδύνου παίζει εναν εξαίχοντα ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και ευημερίας των εργατών. Κάθε βιομηχανία θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και την ισχύοσα νομοθεσία η οποία ...