Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η επίδραση της κρίσης στην οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών

dc.contributor.advisorΚαλαντώνης, Πέτρος
dc.contributor.authorΑγγελοπούλου, Ιωάννα
dc.contributor.authorΚουλίδου, Μαρία
dc.date.accessioned2017-10-26T06:52:01Z
dc.date.available2017-10-26T06:52:01Z
dc.date.issued2017-10
dc.identifier.urihttp://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/3839
dc.description.abstractΣτην εργασία αυτή επιχειρούμε την αποτύπωση της επίδρασης της κρίσης στην οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτών, στην Ελλάδα. Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα κατέχει σήμερα κυρίαρχη θέση όσον αφορά στον τομέα της Ελληνικής μεταποίησης, συμβάλλοντας με υψηλά ποσοστά σε όλα τα κύρια μεγέθη της όπως είναι οι πωλήσεις, τα κέρδη, το προσωπικό, η προστιθέμενη αξία, αποτελώντας μια από τις βασικές πηγές της Ελληνικής Οικονομίας. Η βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών της Ελλάδας εξακολουθεί να διατηρεί, κατά τη διάρκεια της δύσκολης οικονομικά περιόδου, το θεμελιώδη ρόλο της στην ελληνική οικονομία και την ελληνική μεταποιητική βιομηχανία, διαθέτοντας όλες τις προϋποθέσεις για να παραμείνει βασική πηγή ανάπτυξης. Τα σημαντικότερα ζητήματα αναφορικά με το ρόλο που έχει η εγχώρια βιομηχανία τροφίμων και ποτών, συνεχίζουν να κινούνται γύρω από την κατεύθυνση των εξαγωγών, της ελληνικής ποιότητας του προϊόντος, της ταυτότητας προϊόντος, καθώς και την οργανωμένη προώθηση των ελληνικών τροφίμων.el
dc.format.extent87el
dc.language.isoelel
dc.publisherΑ.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.el
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectTPSH::Κοινωνικές Επιστήμες::Οικονομική::Οικονομική Κρίσηel
dc.subjectTPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεωνel
dc.titleΗ επίδραση της κρίσης στην οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων στον κλάδο τροφίμων και ποτώνel
dc.title.alternative87el
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΠαπαγρηγορίου, Αριστείδης
dc.contributor.committeeΧαλικιάς, Μιλτιάδης
dc.contributor.departmentΤμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.facultyΣχολή Διοίκησης και Οικονομίαςel
dc.subject.keywordΟικονομική κρίσηel
dc.subject.keywordΚλάδος τρόφιμα – ποτάel
dc.subject.keywordΚερδοφορίαel
dc.subject.keywordΕπιχειρήσειςel
dc.subject.keywordΧρηματοοικονομικά στοιχείαel
dc.description.abstracttranslatedIn this paper we attempt to capture the impact of the crisis on the financial situation of enterprises in the food and beverage industry in Greece. The food and beverage industry in Greece currently holds a dominant position in the Greek manufacturing sector, contributing with high rates to all its main sizes, such as sales, profits, staff, added value, being one of the main sources Of the Greek Economy. Greek food and drink companies continue to face significant problems that hinder their further competitiveness. The Food and Drink Industry of Greece continues to maintain its fundamental role in the Greek economy and the Greek manufacturing industry during the difficult economic period, having all the prerequisites to remain a key source of growth. The most important issues regarding the role of the domestic food and beverage industry continue to move around the direction of exports, Greek product quality, product identity, and organized promotion of Greek food.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"