Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-5 από 5
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06)
Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής μελέτης είναι να αναλύσει τους κινδύνους που δημιουργούνται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, η παροχή ορθών πληροφοριών για την αντιμετώπιση τους και για ...
Σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας εργασίας - ΕΛΟΤ 1801/2008
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-03-29)
Από τα πρώτα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας διαπιστώνεται ότι υπάρχει μια σύνδεση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας με τις συνθήκες εργασίας. Στη παρούσα εργασία παρουσιάζετε Πρότυπο Υγείας και Ασφάλειας ...
Κριτική αξιολόγηση μεθόδων ανάλυσης και εκτίμησης επικινδυνότητας επαγγελματικού κινδύνου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-07)
Ο σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας είναι η παρουσίαση μεθόδων ανάλυσης και εκτίμησης επικινδυνότητας και η αξιολόγηση των επαγγελματικών κινδύνων. Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 γίνεται αναφορά στην ασφάλεια του εργαζομένου κατά την ...
Ασφάλεια και υγιεινή εργασίας σε βιομηχανία ζυθοποιίας
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02-11)
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που χρήζει αντιμετώπισης σε μια βιομηχανική εγκατάσταση είναι αυτό της ασφάλειας του έμψυχου δυναμικού. Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται την ασφάλεια και υγιεινή σε μια βιομηχανία ...
Ανάλυση και μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε βιομηχανία σοκολατοειδών προϊόντων
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-06)
Η Εκτίμηση του Επαγγελματικού Κινδύνου παίζει εναν εξαίχοντα ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και ευημερίας των εργατών. Κάθε βιομηχανία θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και την ισχύοσα νομοθεσία η οποία ...