Search
Now showing items 1-2 of 2
Αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων
(ΤΕΙ Πειραιά, 2013)
Σκοπός της πτυχιακής αυτής εργασίας είναι ο προσδιορισμός των κυριότερων
παρεχομένων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων και η αξιολόγηση αυτών.
Μέσω βιβλιογραφικής έρευνας προσδιορίστηκαν και αναλύθηκαν οι
κυριότερες ...
Οργάνωση και λειτουργία ξενοδοχείου πόλεως
(ΤΕΙ Πειραιά, 2012)
Η προσέγγιση της δραστηριότητας της οργάνωσης των τμημάτων ενός
ξενοδοχείου, μας δίνε ι τη δυνατότητα να αναλύσουμε τις διάφορες παραμέτρους που
συνδέονται με αυτή και να καταγραφούν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να ...