Search
Now showing items 1-3 of 3
Αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων
(ΤΕΙ Πειραιά, 2013)
Σκοπός της πτυχιακής αυτής εργασίας είναι ο προσδιορισμός των κυριότερων
παρεχομένων υπηρεσιών των εστιατορίων των ξενοδοχείων και η αξιολόγηση αυτών.
Μέσω βιβλιογραφικής έρευνας προσδιορίστηκαν και αναλύθηκαν οι
κυριότερες ...
Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού. Οργάνωση και προοπτικές
(ΤΕΙ Πειραιά, 2013-05)
Η κοινότητας των Αγίων Αναργύρων δημιουργήθηκε το 1927(Φ.Ε.Κ. Α'
207129-9-1927 Τεύχος Α).Η κοινότητα Καματερού δημιουργήθηκε το Ιανουάριο
του1934 με το Προεδρικό ΔιάταγμαlS-1-1934( ΦΕΚ Α'22/18-1-1934 Τεύχος Α' ).
Από ...
Αξία δημιουργίας για τον καταναλωτή μέσα από τη χρήση των εκάστοτε πόρων. Περιπτώσεις καταστροφής της αξίας των υπηρεσιών και των προϊόντων - Αποτυχία υπηρεσιών
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2014)
Αν και η Κυρίαρχη-Λογική υπηρεσιών είναι μια αναδυόμενη σχολή σκέψης στη λογοτεχνία του μάρκετινγκ, οι στρατηγικές ανάκαμψης μετά τις αποτυχίες των υπηρεσιών συνεχίζουν να γίνονται αντιληπτές υπό την παραδοσιακή λογική ...