Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-4 από 4
Slow tourism
(ΤΕΙ Πειραιά, 2014-02)
Ο Αργός Τουρισμός είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος του τουρισμού που
διαφοροποιείται πλήρως από το μαζικό μοντέλο του τουρισμού που επικρατεί μέχρι
σήμερα σε πολλές περιοχές του κόσμου.
Η Ελλάδα είναι μία από αυτές τις ...
Γαστρονομικός τουρισμός: μελέτη περίπτωσης το «Ελληνικό Πρωινό»
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02-12)
Στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας με θέμα το Γαστρονομικό τουρισμό και περίπτωση μελέτης τη δράση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό» πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσω του διαδικτύου και σχετικών βιβλίων. ...
Αγροτουρισμός και γαστρονομία. Μελέτη περίπτωσης "Μηλιά" Χανίων.
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιαστεί ο αγροτουρισμός ως εναλλακτική μορφή τουρισμού σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και τη μεσογειακή διατροφή. Για τη μελέτη ακολουθήθηκε η εξής προσέγγιση: Τα επτά πρώτα ...